Transforming
Property

University of Sydney, PNR

Minimal disruptions to university operations

Sydney University engaged SHAPE to perform an extensive upgrade to the PNR building that consisted of three construction stages. Stage one included a construction of a new amenities, research facilities and informal learning spaces. Stage two involved of civil works to the northern car park and construction of outdoor seating area consisting of a new disabled concrete ramp and an outdoor awning and seating area. Finally, stage three consisted of an refurbishment to the level three informal teaching spaces and its installation of hi-tech AV systems.

Client: University of Sydney

Floor Area: 3,000 m²

Delivery Model: Lump sum

Location: Sydney

State: NSW

Project type: Fitout, New Build, $5 Million+

Completion date: July 2012

Duration: 6 months

Architect: Suters Architects

Sector: Education

Download Project Profile(0.79 MB)
Get Adobe Flash player

shapegroup.com.au requires you to download the latest version of Adobe® Flash Player.

  1. Write your message within 130 characters.