Transforming
Property

Victoria University Footscray

Victoria University engaged SHAPE to complete their Learning Commons project, a necessary refurbishment that would transform a 1970s building to a vibrant new precinct. The design required multiple structural concrete cut outs to achieve the open plans for a collaborative learning space.

Minimising disruption was key to the success of this project. SHAPE worked around university timetables to allow for continuity across the campus, and also focused heavily on safety initiatives to guarantee the safety of staff, students and visitors.

Client: Victoria University

Location: Footscray, Melbourne

State: VIC

Project type: Refurbishment

Completion date: June 2011

Sector: Education

Download Project Profile(0.72 MB)
Get Adobe Flash player

shapegroup.com.au requires you to download the latest version of Adobe® Flash Player.

  1. Write your message within 130 characters.