Transforming
Property

Australian Tax Office Northbridge

Less taxing secure upgrade

The Australia Tax Office (ATO) required an upgrade to their retail branch, as well as the back of house office element and a security upgrade to allow for the highest level of protection for the Government agency.

SHAPE  had to deliver this project within an operational environment, so the project was split into four different stages to minimise disruption. SHAPE  also ensured that all project staff, suncontractors and any other site workers underwent and passed the strict security checks required to gain ATO clearances to work on site.

Client: Australian Tax Office

Floor Area: 540 m²

Delivery Model: Construction Management

Location: Perth

State: WA

Project type: Refurbishment, Government

Completion date: July 2012

Duration: 4 months

Architect: Hames Sharley

Sector: Office Government

Download Project Profile(0.74 MB)
Get Adobe Flash player

shapegroup.com.au requires you to download the latest version of Adobe® Flash Player.

  1. Write your message within 130 characters.