Transforming
Property

Colin, Biggers & Paisley

Seamless transition for solicitors

Completing a fitout and refurbishment across three levels of a legal firm had the potential to create a serious disturbance for Colin, Biggers & Paisley. However SHAPE reated a plan to separate the fitout into three stages to assist with moving staff into the new premises and minimise any disruption to staff and clients.

SHAPE  maintained flexibility throughout the project to allow Colin, Biggers & Paisley the opportunity to make amendments right up until the final stages of works. This allowed the client to be completely satisfied with the end result, culminating in a stunning new office space.

Client: Colin, Biggers & Paisley

Floor Area: 5,000 m²

Delivery Model: Lump sum

Location: Sydney

State: NSW

Project type: Fitout

Completion date: December 2012

Duration: 5 months

Architect: Davenport Campbell

Project Managers: Jones Lang LaSalle

Engineers: Medland Metropolis

Sector: Office

Download Project Profile(0.79 MB)
Get Adobe Flash player

shapegroup.com.au requires you to download the latest version of Adobe® Flash Player.

  1. Write your message within 130 characters.