Transforming
Property

NUW / LUCRF

Upgrade and relocation beat the odds

When a major union and its affiliated superannuation fund needed to relocate they turned to SHAPE. Intensive planning and close co-operation with client and architect delivered the central design feature -  a unique series of suspended plywood ceiling “petals”. SHAPE used its experience with the Green Star code to deliver a solution that could perform above specification and within budget, achieving a 90.6 percent recycling rate for waste, 10.6 percent above the planned target.

Client: National Union of Workers/Labour Union Cooperative Retirement Fund

Floor Area: 3,500 m²

Delivery Model: Lump sum

Location: Docklands, Melbourne

State: VIC

Project type: Fitout, Sustainability

Completion date: November 2008

Duration: 10 weeks

Sector: Office

Download Project Profile(0.50 MB)
Get Adobe Flash player

shapegroup.com.au requires you to download the latest version of Adobe® Flash Player.

  1. Write your message within 130 characters.