Transforming
Property

TAL

Client consultation vital to success

Moving into a new office space for TAL had the potential to disrupt staff productivity and cause uncertainty. Prior to beginning construction, SHAPE  understood staff concerns about maintaining specific employee facilities and focused on meeting the expectations of TAL employees to ensure the new office space was a positive move for TAL that increased productivity and staff satisfaction.

SHAPE  focused on meeting the budget whilst also ensuring a high level of finishes were achieved to deliver a quality fitout space that staff could be proud to call home. The result is a stunning new modern space that encourages collaboration through open plan workspace, breakout areas and internal stairs.

Client: TAL

Floor Area: 10,500 m²

Delivery Model: Lump sum

Location: Sydney

State: NSW

Project type: Fitout, $5 Million+

Completion date: May 2013

Duration: 22 weeks

Architect: Geyer

Project Managers: CBRE

Engineers: Simpson Kotzman

Sector: Office

Download Project Profile(0.97 MB)
Get Adobe Flash player

shapegroup.com.au requires you to download the latest version of Adobe® Flash Player.

  1. Write your message within 130 characters.