Transforming
Property

Wilson Parking

A timely office fitout

The nine-level Bishops See tower was the first commercial building in Perth to be awarded a 5 Star Green Star rating. Wilson Parking wanted a $1.5 million fitout that would comply with the building’s sustainability requirements. To achieve its objectives the client needed a principal contractor who would complete the works on budget and within a very tight timeframe.

Defect-free

SHAPE  incorporated elements such as energy efficient lighting, plants and eco-boards to comply with the building’s Green Star requirements. Thanks to SHAPE's comprehensive inspection process, the project was handed over virtually defect free and staff moved in two days after completion. The client was delighted with the finished result, particularly its timely delivery and high standards of workmanship.

Testimonial

“We are so pleased with our new offices. SHAPE pulled out all the stops to help get this project completed on time. You did a great job.”

Angela Houston

Facilities Manager, Wilsons Parking

Client: Wilson Parking

Floor Area: 850 m²

Delivery Model: Lump sum

Location: Perth

State: WA

Project type: Fitout, Sustainability

Completion date: August 2009

Duration: 10 weeks

Sector: Office

Download Project Profile(0.69 MB)
Get Adobe Flash player

shapegroup.com.au requires you to download the latest version of Adobe® Flash Player.

  1. Write your message within 130 characters.